1. تا 15% تلورانس و اختلاف رنگ در چاپ طبیعی می باشد.
2. فایل های ارسالی سفارش دهنده بدون تغییر در کیفیت عکس، چاپ می شود و در صورتی که عکس یا عکس های ارسالی دارای کیفیت مناسب نباشند، شابلون هیچ گونه مسئولیتی در قبال عدم کیفیت آنها نخواهد داشت. لذا لازم است فایل ها حتما با کیفیت مطلوب ارسال گردد.
3. دو سفارش یکسان که در دو زمان متفاوت چاپ میشود امکان اختلاف رنگ دارد.
4. در صورتی که عکس های ارسالی با اعلام از طریق مشتری نیاز به طراحی داشته باشد این کار از طریق واحد طراحی شابلون انجام شده و هزینه ی مربوطه طی هماهنگی از مشتری اخذ خواهد شد.
5. سفارش دهنده مسئول تغییرات درخواستی از واحد طراحی شابلون روی عکس می باشد. لذا در صورتی که تغییرات درخواستی باب میل شما واقع نگردید. انجام تغییرات مجدد و یا تغییرات ثانوی شامل هزینه مجدد خواهد بود. (به همین علت سعی نمائید تا ایده نهائی و یا نظر قطعی خود را بعد از بررسی به واحد طراحی اعلام بفرمائید.)
6.در سفارشات تعداد و متراژ زیاد، در صورتی که سفارش دهنده برروی کیفیت محصولات خود حساس است قبل از چاپ نهائی، یک محصول به عنوان تست، با دریافت هزینه برایش چاپ میگردد. این مورد توسط شابلون توصیه می شود. زیرا باعث می گردد سفارش دهنده تصویر دقیقی از محصولی که دریافت خواهد نمود داشته باشد. در غیر اینصورت شابلون مسئولیتی در قبال تلورانس و اختلاف رنگ نخواهد داشت.
7. این نکته را در نظر داشته باشد که اگر فایل های خود را به صورت لایه باز و یا با فرمت های اختصاصی نرم افزارها مانند ایلاستریتور، کرل و یا فتوشاپ ارسال می کنید امکان جابجائی لایه ها ناپدید شدن لایه ها و یا تغییر رنگ وجود دارد. بنابراین حتما فایل خود را طوری آماده سازی نمائید که در نرم افزارهای مختلف به یک شکل نمایش داده شود.
8. محل و اندازه چاپ بصورت عرف و روال عادی انجام می گیرد. در صورتی که مشتری تمایل دارد چاپ در محل و اندازه خاصی صورت بگیرد باید بصورت دقیق به سانتیمتر آن را عنوان نماید.
9. محصولات پخت بالا شامل کاشی و سرامیک فضای بیرونی توسط شابلون دارای 1 سال ضمانت ثبات رنگ می باشند لذا در صورتی که در محصولات ذکر شده نقصی در اثر عواملی که شامل ضمانت می شود بوجود بیاید شابلون خود را ملزم به انجام مجدد آن خواهد نمود. لازم به ذکر است که مشتری باید نمونه ای را که دچار مشکل شده است جهت بررسی به شابلون مرجوع نماید.
10. هر نوع تغییر در سفارش باید با توضیحات کامل بصورت ایمیل برای شابلون ارسال شود. توضیحات تلفنی و… که قابل پیگیری نمی باشد مورد قبول نیست و به علت اختصاصی بودن چاپ در صورتی که مراحل یا بخشی از سفارشات انجام شده باشد امکان تغییر در آن وجود نخواهد داشت.
11. شابلون از چاپ تصاویر نامتناسب، مستهجن و تصاویری که با قوانین جمهوری اسلامی مغایرت دارد معذور است. در صورتی که مشتری تصویری ارسال کند و شابلون به علت عدم آگاهی از محتوا و معنی تصویر نسبت به چاپ آن اقدام کند تمامی مسئولیت آن به عهده سفارش دهنده خواهد بود.
12. در صورتی که هر محصولی مانند تیشرت، پارچه، ظروف و… توسط مشتری برای چاپ به شابلون تحویل داده شود و از خود شابلون تامین نشود با توجه به اینکه ممکن است محصول مورد نظر جنس و مشخصات لازم را نداشته باشد، در صورت ایجاد هرگونه شکستگی، سوختگی، مشکل و یا خرابی هنگام چاپ مسئولیت به عهده مشتری خواهد بود و شابلون هزینه چاپ را دریافت خواهد نمود.
13. تمامی شرایط و قوانین مندرج، در شرایط عادی قابل اجرا است و در صورت بروز هرگونه حوادث غیرمترقبه، اتفاقات غیرقابل پیش بینی و خارج از اراده مانند جنگ، زلزله، طوفان، قطعی برق سراسری و… امکان تاخیر در انجام سفارش تا رفع کامل این موارد وجود دارد.